Community Manager

Omschrijving

Wat ga je doen?
Sta je graag in contact met mensen en vind je het heerlijk om analyses te maken? Houd jij van nadenken over de groei van het bedrijf waar je werkt? Wil jij direct impact kunnen maken? Dan is deze baan iets voor jou!

 

Wij bij Roamler Care zoeken een Community Manager die net als wij gelooft dat zorg beter kan. Door slimme oplossingen maken wij zorg efficiënter, betaalbaarder en betrouwbaar voor als je zorg verleent of zorg nodig hebt.

 

Jij gaat vanuit Roamler Care in een operationele rol zzp’ers op ons platform begeleiden en adviseren. Op dat platform komen zorgopdrachten binnen. Deze opdrachten worden door onze community van zzp’ers opgepakt. Jij staat in direct contact met de zzp’ers en klanten. Je beantwoordt vragen, enthousiasmeert de community en geeft feedback. Dit doe je zodat alle zorgopdrachten tijdig worden ingevuld. Daarnaast monitor je de kwaliteit van de zorgverlening. Je werkt mee aan het ontwikkelen van de community van zzp’ers, zowel offline als online. Dat doe je onder andere door data te analyseren. Op basis van deze punten ga je een communicatieplan rondom de community opstellen en uitvoeren.

 

Wie zijn wij?
Bij Roamler houden we van ambitieuze doelen stellen en onszelf uitdagen, elke dag weer. 8 Jaar geleden begonnen we met Roamler Retail, een innovatief idee voor het vergaren van marktdata. Dat doen we door crowdsourcing: via onze app verspreiden wij taken over duizenden mensen tegelijk in Nederland en andere Europese landen. Die mensen zijn de 'Roamlers'. Zodoende verzamelen we voor bedrijven in de FMCG (fast moving consumer goods) erg snel en efficiënt enorm veel waardevolle data. Ongeveer 3 jaar geleden is daar Roamler Tech bijgekomen, een vernieuwend platform voor monteurs die klussen doen in en om het huis. Nu zijn wij hard bezig met Roamler Care om zorgverlening beter te maken. Een grote uitdaging, maar het kan!  

Vereisten

Wie ben jij?
Bij jouw volgende stap wil jij je graag verder ontwikkelen in een jong en dynamisch bedrijf. Je hebt een pro-actieve houding, frisse visie en een commerciële instelling. Ook ben je nauwkeurig, creatief en hebt een neus voor innovatie. Tegelijkertijd ben je ook goed in staat om het gesprek aan te gaan en feedback te geven als dat nodig is. Daarnaast breng je het volgende mee:

  • Je wilt fulltime (40 uur) werken en bent flexibel in je werktijden
  • Je hebt minimaal een bachelor afgerond
  • Je beheerst naast Nederlands ook Engels in woord en geschrift
  • Je bent sterk met Microsoft Word, PowerPoint en Excel
  • Affiniteit met de zorg is een hele mooie pré

 

Wat kun je (onder andere) van ons verwachten?

Je werkt in een jong team van gedreven professionals naast Amsterdam Centraal. Je krijgt de kans om internationaal mee te groeien met ons snelgroeiende bedrijf. Je krijgt de mogelijkheid om direct impact te maken en autonoom te werken. Naast deze internationale doorgroeimogelijkheden, bieden wij jou:

  • Marktconform jaarsalaris
  • 8% vakantiegeld
  • 25 vakantiedagen
  • Uitgebreide verzorgde lunch
  • Gezellige vrijdagmiddagborrels, feestjes en andere groepsactiviteiten (skivakanties, teambuilding)

De cultuur binnen Roamler is informeel en collegiaal. Een fijne plek om hard te werken en tevens plezier te maken. Ons verhaal is nog lang niet af, ben jij klaar om met ons mee te groeien?